Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Trends

Trends & Tourism volgt de (wereldwijde) ontwikkelingen en trends op het gebied van toerisme en recreatie op de voet. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een groot aantal nationale en internationale bronnen.

Presentaties, workshops en toekomstvisies

Middels presentaties, workshops en toekomstvisies biedt Trends & Tourism inzicht in deze trends. En wellicht nog belangrijker hoe door organisaties op deze trends zou kunnen worden ingespeeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk hier de verschillende proposities die Trends & Tourism u kan bieden.

 

Trendpresentatie

Inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het toerisme

Wat zijn de belangrijke trends/ontwikkelingen in het (internationaal) toerisme en recreatie? In een trendpresentatie wordt hier op een inspirerende wijze inzicht in gegeven. Daarbij kan gekozen worden voor verschillende perspectieven.

Maatwerk

Focus kan liggen op de Nederlandse vakantiemarkt, het internationaal toerisme naar Nederland, een specifieke sector/deelmarkt of nog andere insteek (maatwerk mogelijk).

Netwerken of veranderingsproces?

De presentatie kan op verschillende manieren worden ingezet: bijvoorbeeld als onderdeel van een netwerkbijeenkomst of als start van een veranderingsproces. Na afloop zijn de aanwezigen weer helemaal op de hoogte qua trends en ontwikkelingen.

Trendworkshop

 Ideeën genereren om beter op trends in toerisme/recreatie in te spelen

Inzicht in huidige en toekomstige trends in toerisme/recreatie is belangrijk. Het geeft aan waar de kansen voor de toekomst liggen. Nog belangrijker is hoe op deze kansen kan worden ingespeeld.

Interactieve opzet

In een interactieve opzet wordt samen met de deelnemers van de workshop nagegaan waar de mogelijkheden liggen. Om de creativiteit te bevorderen wordt daarbij gebruik gemaakt van diverse creatieve technieken.


Aan het eind van de workshop beschikt u gegarandeerd over ten minste vijf kansrijke ideeën hoe uw organisatie beter kan inspelen op toekomstige consumentenvraag

Outside - in denken

De trendworkshop is een ideaal instrument om het outside - in denken van een afdeling of organisatie te stimuleren. De workshop kan zowel bij opdrachtgever als op externe locatie worden verzorgd.

 
 

Toekomstvisie

Een toekomstperspectief voor een bestemming of segment/deelmarkt.  

Om goed te kunnen inspelen op de kansen die toerisme biedt is een toekomstvisie van groot belang. Op basis van onder meer een omgevingsscan en een uitgebreide analyse van vraag- en aanbodontwikkelingen wordt de meest waarschijnlijke toekomst voor uw bestemming of sector bepaald.

Onzekerheden en scenario's

Tegelijkertijd wordt nagegaan waar de belangrijkste onzekerheden voor de toekomst zitten en kunnen alternatieve scenario’s ontwikkeld worden. Bij de totstandkoming van de visie wordt gebruik gemaakt van onze brede kennis en ervaring met trends/ontwikkelingen.

De toekomstvisie is het ideale startpunt voor het ontwikkelen van een nieuwe strategie. 

Titel

Fugit illo expedita eum quam ad rem consequatur quis sunt sit et nobis ex aut molestias natus nihil non velit assumenda sapiente alias quam consequatur quis temporibus quis magnam vel culpa perferendis sint aut expedita cupiditate odit quaerat architecto reiciendis aut ullam labore nihil aut velit dignissimos error dolores repellendus rerum recusandae dolores enim eveniet at unde illum provident magni ut dolore mollitia dolor autem quis nam praesentium possimus maxime doloremque hic quis pariatur quod velit ut rerum odit dolore quasi repellendus eum sit perspiciatis aspernatur nihil dignissimos quam eveniet ratione praesentium natus ea ducimus quaerat quos aut reprehenderit dicta numquam in doloribus.

 

Voor fact based insights in toerisme & recreatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Lees hieronder meer over Trends en Onderzoek

 
Copyright © 2019 Trends & Tourism
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren